​Energirenovering

Det giver rigtig god mening at energirenovere, og det gælder både for private boligejere, erhverv og kommuner. Energipriserne og de grønne afgifter er begge opadgående, og derfor er der store penge at spare med grønne løsninger.

​Hos Københavns VVS Service har vores medarbejdere efteruddannet sig inden for energirådgivning, og vi har gennem flere år stået for både store og små energirenoveringer. Dermed har vi stor erfaring og en bred viden inden for grønne løsninger til både private, erhverv og det offentlige. Vi har kunder i og omkring både Rødovre, Glostrup, Herlev & Nordsjælland.

Energirenovering og rådgivning

Der er mange områder på en bygning, hvor man kan lave energioptimering. Det er vigtigt med rådgivning, inden man går i gang, for at sikre, at man får den mest effektive energirenovering. Vi tilbyder energirådgivning til dig, så du kan finde ud af, hvordan du bedst laver energioptimering af bygninger.

Er det udskiftning af toiletter, installation af berøringsfrie vandhaner, udskiftning af pumper til lavenergipumper eller termostater? Vi kan udføre renoveringen, hvad enten det gælder et toilet i privatboligen eller et komplet kedelanlæg i en sportshal.

Kontakt os​ for mere information

Vi tager hånd om hele processen lige fra rådgivning og planlægning af renovering af hus, til den faktiske udførelse af arbejdet. Det sikrer den gennemgående kvalitet i alle løsninger, som er et kendetegn for vores virksomhed. ​

Har du brug for yderligere information, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 52 228 228 eller skrive en mail til info@kbhvvsservice.dk.

Kontakt os og få et godt tilbud

Har du brug for yderligere information, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Vi hjælper kunder i Hovedstaden og på resten af Sjælland med at få styr på deres VVS-problemer. Vi hjælper både privatpersoner og erhverv.

Kontakt

Københavns Vvs Service Aps

Banemarksvej 2, 2600 Glostrup  

Rutevejledning

Tlf.: 52 228 228

E-mail: info@kbhvvsservice.dk