Fjernvarme​

​I Danmark er fjernvarme den mest udbredte opvarmning 62% af alle danske husstande har fjernvarme. Det svarer til at 3,5 mio. danskere nyder godt af den grønne varme – de skal blot dreje på radiatortermostaten, nemt og sikkert.

Fjernvarme er billig, prisudviklingen viser at fjernvarme er billigst over en lang årrække.

Fjernvarme er grøn fornuft. Fjernvarmen udnytter overskudsvarme fra elproduktion og industri, og den kan bruge alle lokale energikilder – for eksempel affald, biomasse og sol. Fra 2035 vil fjernvarmen være baseret på 100% vedvarende energi. År for år fylder de vedvarende energikilder mere og det reducerer vores CO2-udslip i stor skala.

Fryser du så ring til os, vi kan give dig varmen. Københavns VVS Service projekterer og dimensionerer, centralvarme og fjernvarme installationer. Alt beregnings arbejde udføres af medarbejdere, med uddannelse som Autoriseret VVS-installatør.​

Kontakt os og få et godt tilbud

Har du brug for yderligere information, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Vi hjælper kunder i Hovedstaden og på resten af Sjælland med at få styr på deres VVS-problemer. Vi hjælper både privatpersoner og erhverv.

Kontakt

Københavns Vvs Service Aps

Banemarksvej 2, 2600 Glostrup  

Rutevejledning

Tlf.: 52 228 228

E-mail: info@kbhvvsservice.dk