Hvem er vi & vores baggrund

​Københavns VVS Service er etablerede i 2015 af ildsjæle der i mange år har arbejdet i VVS branchen som ønskede at tilføre branchen et højere service og kompetence niveau.

Vi har i løbet af kort tid etableret os som en god og stabil partner med højt service niveau og kvalitet i det arbejde der udføres.

Vi er i dag 6 ansatte, men udvider hele tiden så vi kan sikre dig som kunde et konstant højt service niveau.

Uddannelse og træning er vigtige kompetence områder for vores virksomhed og vi gennemgår jævnligt uddannelsesforløb og træning for at sikre at vi i fremtiden kan hjælpe med alle type opgaver og vi har den korrekte og nyeste viden omkring nye teknologier og produkter.

​Vi arbejder inden for det private market samt erhverv hvor vi har faste service aftaler med flere større virksomheder som nyder godt af vores høje service niveau og kvalitets arbejde og rådgivning.

Vores mål er at rådgive dig som kunde til den helt rigtige løsning for dine behov både for nu samt for fremtiden så det udføre arbejde har en fremtidssikring og du kan føle dig tryg.

Kontakt os gerne for en gratis og uforpligtende rådgivnings møde hvor vi gennemgår dine ønsker og rådgiver dig om hvilken løsning der er bedst for dig.​

Kontakt os og få et godt tilbud

Har du brug for yderligere information, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Vi hjælper kunder i Hovedstaden og på resten af Sjælland med at få styr på deres VVS-problemer. Vi hjælper både privatpersoner og erhverv.

Kontakt

Københavns Vvs Service Aps

Banemarksvej 2, 2600 Glostrup  

Rutevejledning

Tlf.: 52 228 228

E-mail: info@kbhvvsservice.dk