Referencer​

​Vi er bedømt til 4,9/5 stjerner på håndværker.dk.

Her kan du læse nogle af vores anmeldelser.

​Nye vandrør

Jeg overtog fornylig et ældre sommerhus og efter at ha modtaget forskellige tilbud på udskiftning af alle husets vandrør, toiletter og ny varmvandsbeholder faldt mit valg på Københavns VVS service. Jan fra firmaet kom ud og gav et meget ærligt og konkret tilbud på hele opgaven, og da jeg er bosat i udlandet var det vigtigt for mig at vælge en håndværker jeg havde tillid til. Og det må siges at være det helt rigtige valg ! da jeg kommer hjem et par uger efter står det hele perfekt lige som vi havde aftalt og var gået efter tidsplanen samt det tilbud jeg modtog.

- Lauritz Kristensen

Ny pumpe og ventiler

Jan fra Københavns Vvs & Ventilations Service ApS kontaktede mig angående opgaven - var der til aftalt tid og kom med en løsning på problemet som jeg accepterede. De kom allerede et par dage efter og fixede det som skulle gøres. Der blev vi enig om en mindre ændring i den aftalte løsning, som de allerede kunne lave et par dage senere. Det er en fornøjelse at engagere håndværkere som kommer til tiden, løser opgaven inden for aftalte budget og hvor medarbejderne virker super kompetente til det de laver. Vil bruge dem næste gang, jeg skal bruge en VVS'er

- Jacob Koch

Nyt badeværelse

Vi købte et gammelt hus hvor begge badeværelser skulle udskiftes og forhørte flere forskellige VVS firmaer omkring opgaven. I sidste ende valgte vi Københavns VVS Service da vi følte os trygge og de gav en rigtig god og åben rådgivning omkring opgaven og kunne samtidig involverer andre håndværkere så de stod for hele projektet. Alt blevet leveret lige som vi ønskede det, tidsplanen blev overholdt og prisen passede også præcis med det tilbud de afgav. Vi har efterfølgende brugt dem til mindre service opgaver i hjemmet som at skifte radiator og vandvarmer og servicen har været lige god hver gang.

- Lars Knudsen

Kontakt os og få et godt tilbud

Har du brug for yderligere information, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Vi hjælper kunder i Hovedstaden og på resten af Sjælland med at få styr på deres VVS-problemer. Vi hjælper både privatpersoner og erhverv.

Kontakt

Københavns Vvs Service Aps

Banemarksvej 2, 2600 Glostrup  

Rutevejledning

Tlf.: 52 228 228

E-mail: info@kbhvvsservice.dk