​Drømmer du om renovering af dit badeværelse?

Ønskerne og mulighederne er uendelige. Drømmer du om et nyt badeværelse i lyse farver, med skabsplads og varme i gulvet samt et termostatstyret brusebatteri, der altid har den rette temperatur? Eller har du gået med tanken om en håndklæderadiator, så dit håndklæde altid er tørt? Uanset dine ønsker og drømme, står Københavns VVS Service Aps klar til at hjælpe dig med at få opfyldt din drøm i Rødovre, Glostrup, Herlev og Nordsjælland. Uagtet om du har et lille eller stort badeværelse, vil vi altid lave en løsning, som passer til dit badeværelse

​​​Renovering af badeværelse som totalentreprise

​Vi klarer både de små reparationer og den store renovering. Vi forvandler selv det mindste badeværelse til et lækkert badeværelse med fokus på funktion og æstetik. Københavns VVS Service tilbyder renovering af dit badeværelse som totalentreprise, hvor vi samarbejder med lokale håndværkere såsom murer, maler og/eller tømrer.

Vi har mange års erfaring med at lave totalentrepriser på badeværelser, og vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af sanitet. Med os som partner, er du sikker på at få et badeværelse, der lever op til dine drømme og ønsker samt de krav og regler, der er på området.

Kontakt os og hør mere om renovering af badeværelse

Skal vi hjælpe dig med badeværelsesrenovering, har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud? Ring til os på telefon: 52 228 228 eller send en mail til e-mail: info@kbhvvsservice.dk.

Kontakt os og få et godt tilbud

Har du brug for yderligere information, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Vi hjælper kunder i Hovedstaden og på resten af Sjælland med at få styr på deres VVS-problemer. Vi hjælper både privatpersoner og erhverv.

Kontakt

Københavns Vvs Service Aps

Banemarksvej 2, 2600 Glostrup  

Rutevejledning

Tlf.: 52 228 228

E-mail: info@kbhvvsservice.dk